Velkommen til Vodskov Gymnastik.

Sæsonen i Vodskov Gymnastik går fra august/september til marts/april. Der er typisk tilmelding i august og holdstart i september. Som regel er der pause samtidig med skolernes ferier, dvs. efterårs-, jule-, og vinterferien. Sæsonen varer ca. 20-22 gange og afsluttes i marts med gymnastikopvisning. Hvis du har interesse i at starte på et hold efter opstart, kontakt foreningen og vi hjælper dig.

I foreningen bruger vi systemet Conventus til holdtilmelding og det foregår online, her på hjemmeside. Er man interesseret i at tilmelde sig til et hold, skal man først oprettes i systemet. Det gøres på denne side. Når man er oprettet, kan man herefter benytte sig af Online-tilmelding siden for at melde sig på holdet. Det er først når man tilmelder sig holdet, og får en plads, at man skal betale kontingent.


På børnehold er det barnet der skal tilmeldes og ikke forældrene, og er der flere børn der skal tilmeldes skal de have hver deres registrering. Det er vigtigt for os at vores medlemsregister er korrekt da vi bruger den til rapportering til kommunen og DGI.
 

Når registreringen er gennemført modtager du en e-mail med dit brugernavn og kode. Det er den der skal bruges til online tilmeldingen.
 

Når du har tilmeldt dig på rette hold, vil Vodskov Gymnastik, træner osv. kunne orientere dig via mobilnummer og e-mail ved ekstraordinæredet omkring holdet og andet.

 

HUSK: Hvis du er forælder og skal tilmelde dit barn, er det barnets navn du skal angive ved registreringen!

 

HUSK: At benytte feltet "Mobil" og ikke "Telefon" til dit mobil nummer, ellers kan vi ikke sende SMS'er, f.eks. hvis du får tilbudt plads på ventelisten, eller andet vigtig information fra instruktøren på dit hold.

 

HUSK: Hvis du har benyttet online tilmelding før, at bruge det eksisterende login i stedet for at oprette et nyt. Har du glemt dit password kan du få et nyt vha. linket på Medlemslogin.


Vodskov Gymnastik | vodskovgymnastik@gmail.com