Det sker der i foråret 2023

Årets generalforsamling i Vodskov Gymnastik afholdes mandag d. 15. maj kl. 19 – 21 i Stillecaféen i VKI.

Kom og hør om vores forening, eller stil op til bestyrelsen.

Alle er velkomne! Kom og hør om vores forening, eller stil op til bestyrelsen – vi skal bruge flere hænder til at drive vores forening.

En introduktion til vores bestyrelse:

Bestyrelsen i Vodskov Gymnastik består på nuværende tidspunkt af 7 personer, hvoraf enkelte (efter at have gjort en fantastisk indsats i foreningen) til generalforsamlingen træder ud af bestyrelsen. Vi varetager alle de opgaver der muliggør eksistensen af vores forening. Vi står for planlægning af sæsonen, herunder gymnastikopvisningen. Dertil løfter vi alle de andre opgaver, der er en del af at drive en frivillig forening, herunder regnskab, kontrakter og løn samt løbende kontakt/hjælp til vores instruktører, opdatering af sociale medier og hjemmeside, indkøb af redskaber og diverse andre opgaver. Hvert bestyrelsesmedlem har hvert sit ansvarsområde, men vi løfter opgaverne i flok.
Vi holder møder i gennemsnit hver anden måned. I perioder op til, eks. op til sæsonstart og gymnastikopvisningen, mødes vi oftere, mens der i andre peioder ikke er behov for møder. Møder foregår møde fysisk og online – vi hygger os med det, og ofte over en kop kaffe og lidt sødt.
At være en del af bestyrelsen i Vodskov Gymnastik er frivilligt arbejde, og derfor ulønnet. Vi har alle arbejde, familie og fritid som kommer før bestyrelsesarbejdet, og der bliver altid taget hensyn til at man i perioder har mere tid end andre, samt at møder skal planlægges udenom puttetider mv. Vi er dog alle en del af bestyrelsen fordi vi mener, at foreningen og det frivillige arbejde gavner vores lokalsamfund, og prioriterer derfor at lægge det arbejde i foreningen som den kræver.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forening eller bestyrelse, er du velkommen til at skrive en mail til vodskovgymnastik@gmail.com – eller kom og hør nærmere til generalsamlingen.

Uden frivillige hænder er der ingen Vodskov Gymnastikforening.