Vodskov Gymnastik vil gerne invitere alle interesserede til en time med SMART-træning!

Vodskov Gymnastik vil gerne udbrede kendskabet og interessen for SMART, og har i den forbindelse arrangeret en række gratis træninger, der forhåbentlig kan være med til at udbrede interessen for SMART-træning.

Næste træning er d. 8 oktober kl. 10.30-11.30 i Stemningssalen i VKI.

Eventet er gratis, og du skal blot dukke op i tøj, som du kan bevæge dig i. Vi mødes i Stemningssalen i VKI.

SMART er for alle aldre (fra 8 år+) og du kan være med uanset fysisk form. Alle skavanker er mere end velkomne. Alle øvelser kan tilpasses til netop dig!

SMART-træning er et genialt koncept som DGI er medudvikler på og som har til formål at træne “hovedet”. Træningen skaber et bedre og stærkere neuralt netværk og holder derfor også hjernen “frisk” i længere tid.

Hjernen udgør ca. 2% af kroppens vægt, men bruger 20% af vores energi. Hjernen er konstant på arbejde og SMART træning har til hensigt at både styrke, forbedre og høste kapaciteten af dette fantastiske organ. Med SMART-træning får du derfor både sved på panden og nye “baner” i hovedet.

Træningen er en kombination af motoriske, logiske og sensoriske opgaver – og det er netop denne kombination der gør at der skabes nye “baner” i hjernen og ikke kun vedligeholder de eksisterende. Træningen stimulere vitalitet, fleksibilitet og hjernens centrale processer, herunder sansning og relation til omverdenen.

SMART-træning er et mildt fysisk træningspas, men med tilhørende logiske og sensoriske forhold, der giver hjernen fuld udfordring og udvikling.

Selvom det hele lyder meget kompliceret, så er hele formålet med træningen faktisk at man skal fejle. For når vi fejler, så er vi derude hvor hjernen prøver nye ting. SMART-træning er derfor en rigtig god mulighed for at modarbejde præstationspres, for hele formålet er at vi skal lave fejl for at være gode udøvere.

Timen bliver instrueret af vores dygtige instruktør Michaela, certificeret SMART-instruktør.

Medbring din familie, venner, nabo, samkørselspartner eller kom alene – alle er velkomne! Vi glæder os til at se Jer!